Buikvet verliezen met natuurlijke voeding

Kun je met voeding uit de natuur buikvet verliezen? Dat is de vraag die ik in dit artikel ga beantwoorden voor jou. Ook lees je wat je kunt doen om snel kilo’s kwijt te raken als je gestopt bent met roken.

Natuurlijke voeding en buikvet verliezen

Ja je kunt buikvet verliezen met natuurlijke voeding. In feite is het niet anders dan gewone afslankpogingen. Het is niet zo dat er bepaalde voeding waarmee je buikvet gaat verbranden. Gezond en gevarieerd eten is de basis voor een strakke buik. Eet je ongezond en te veel dan kun je sporten tot je een ons weegt maar het buikvet zal niet verdwijnen. Maar welke voeding uit de natuur is nu aan te raden als je wilt afvallen. Hieronder een korte opsomming met toelichting:

  • Vis is enorm gezond. Het bevat veel visvetzuren en omega 3 en dat is goed voor je bloedvaten en hart. Niet voor niets wordt aangeraden om minimaal 2x per week vis te eten.
  • Eieren bevatten veel eiwitten. Eiwitten zijn niet alleen een belangrijke brandstof voor het lichaam het is ook een bouwstof waarmee je zorgt dat de spieren beschermt worden.
  • Bladgroente bevatten veel vezels. Vezels vallen onder de langzame koolhydraten. Ze geven je een lang verzadigd gevoel en zijn enorm gezond.
  • Noten zitten ook vol met eiwitten. Wil je toch af en toe een snack kies dan voor noten. Noten bevatten ook veel onverzadigd vet wat ook weer lekker gezond is. Kies voor walnoten, cashewnoten, hazelnoten of kokosnoot.
  • Kip is lekker mager en daardoor krijg je weinig calorieën binnen. Ook bevat kip relatief veel eiwit.

Het rijtje hierboven is lang niet compleet. Met een beetje creativiteit kun je de lijst zo aanvullen tot wel 30 producten die allemaal uit de natuur komen en lekker gezond zijn. Het afvallen met deze producten zal niet super snel gaan maar wel gezond en verantwoord. Grote voordeel is dat je door deze voedingsmiddelen aan te leren je ook blijvend slank kunt zijn.

Snel afvallen na stoppen met roken

Het kan ook voor komen dat je heel snel wilt afvallen dan is een eiwitdieet bijvoorbeeld aan te raden. Als je stopt met roken kan Champix een goede oplossing zijn als er al veel pogingen mislukt zijn. Het bij-effect hiervan is echter dat mensen vaak kilo’s aankomen. Ze gaan meer eten of hebben meer trek in vette snacks en willen alternatieven voor het roken. In dit geval is het een goede optie om even snel een dieet te volgen om de kilo’s er weer af te krijgen (bron: eengezonderlijf.nl) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *