Vier de zomer met een etentje

Het is altijd een feestje om uit eten te gaan in Breda. Deze oude stad ademt namelijk gezelligheid. Dit komt doordat het de authentieke uitstraling van de binnenstad altijd behouden heeft. Tel daarbij op de gastvrije mensen met talloze nieuwe initiatieven en ondernemingen. Het zijn ingrediënten om elke avond te laten slagen, welk restaurant om eettentje je ook binnen stapt.

Portemonnee

De verscheidenheid in eetgelegenheden in Breda is zeer groot te noemen. Je hebt er een aantal restaurant die in het topsegment zitten, maar ook vele cafés en kleine tentjes die het mogelijk maken om zelfs met de studentenbeurs een hapje te kunnen eten. Dit maakt Breda ook zo’n fijne stad. Er is namelijk voor iedereen plaats, omdat iedereen ook vertegenwoordigd wordt in de stad. Er is eigenlijk geen grote groep die overheerst als je kijkt naar leeftijden. Dit zorgt ervoor dat alle lagen van de bevolking in harmonie met elkaar in de binnenstad samenkomen.

Keukens

De keuze in eetgelegenheden is in Breda zeer divers. Je kunt stellen dat er keukens te vinden zijn van alle delen van de wereld. De bekende keukens, zoals onder meer de Franse, de Italiaanse en de Spaanse zijn uiteraard zelfs te vinden. Dit zorgt er voor voor dat er verschillende concepten terug te vinden zijn in de stad, voor verschillende belevingen in eten. Ten slotte kan je ook nog terecht in Breda als je de oosterse keuken wilt proeven. Dit kan bij Bouvigne Paradijs. Zij zijn gespecialiseerd in het all you can eat-concept. Je mag hier onbeperkt van de oosterse keuken blijven proeven voor een laag tarief. Er is ook een ‘plaat’ waar je zelf je vlees of vis mag uitzoeken om te proeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *